Ons Bedrijf

Trust your Horse

Paardenpension El Caballo is kenmerkend voor heel veel ruimte wat betreft beweging en welzijn voor de paarden. Als je onze ruiterpaden hebt gereden met onderweg een sprongetje is de buitenrit al gemaakt. De zeer gezonde openfront stallen dragen bij tot het welzijn van de paarden. Het pension bestaat ongeveer 14 jaar.

Er vind vernieuwing van rijbodems en de twintig tot dertig stallen plaats. In ontwikkeling is momenteel vrijloop huisvesting voor dressuur/sportpaarden. Ons informele karakter zorgt voor de gezellige sfeer. Met twee keer een 60 mtr baan en een 40 mtr baan plus de complete springtuin en longeerringen kan recreatief en sportief het hele jaar door gereden worden.

Tijdens de stal periode krijgen de paarden beweging in de meerdere paddocks. Tijdens de weide periode gaan de paarden iedere dag de weides in op de tien hectaren weiland die rondom het pension gelegen zijn. Hooi, kuil, stro van goede kwaliteit.

Voor beschikbaarheid stallen, informatie en prijzen kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismakingsbezoek met mij of een van de beschikbare stalgenoten. Zie contactgegevens.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-51350524